PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Johanna on pacifiquelainen jo yli viidentoista vuoden ajalta.

Kauneus syntyy hyvinvoinnista, joka hehkuu ihmisestä ja parhaimmillaan valaisee koko ympäröivän tilan.

Johanna

Olen kuulunut Pacifiquen vakikalustoon jo yli viisitoista vuotta ja tehnyt aina töitä sopimuksen mukaan. Pacifique on minulle ennen kaikkea inspiroiva ympäristö ja mahdollisuus toteuttaa yhtä puolta itsessäni.  Työkavereiden sijasta olen saanut ystäviä, joiden kanssa olemme kokeneet elämän eri vaiheita ja koko tunteiden kirjon.

Viehätyn kauniista yksityiskohdista, ja nautin pikkutarkasta työstä. Käsillä näprääminen on minulle kuin terapiaa. Saan nautintoa myös syvällisistä keskusteluista asiakkaiden kanssa.

Toivon voivani antaa asiakkailleni mahdollisuuden rauhoittua. Haluan vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa auttamalla heitä kokemaan itsensä kauniimmiksi, rohkeammiksi, vahvemmiksi, varmemmiksi tai energisemmiksi.

Kauneus syntyy hyvinvoinnista, joka hehkuu ihmisestä ja parhaimmillaan valaisee koko ympäröivän tilan. Monipuolinen hyvinvointi kiehtoo minua, ja haaveilen harmonisesta tasapainosta elämässäni.

Omassa arjessani korostuvat liikunta, hyvä ravitsemus ja rauhoittuminen. Eniten nautin ulkoilusta lapseni kanssa ja hetkistä hevosten parissa.

ekologista hiusten- 
hoitoa, rakkaudella

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

EKOKAMPAAMO SALON PACIFIQUE

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Scroll to Top